Ja si duket BMW X7.

Para prezantimit zyrtar, dikush nga BMW ka nxjerr në internet imazhet e këtij koncepti.

BMW, prezantimin e nesërm e ka quajtur si “luks me diçka të madhe”, duke aluduar kështu në modelin X7.

Në foto ky model sjell ndryshime të mëdha në pjesën e përparme dhe të pasme si dhe pasqyra shumë të veçanta.

Detaje tjera pritet të prezantohen nesër në debutimin zyrtar.