Ajka e Besit dhe Xhensiles feston ditëlindjen e parë

Ishte për ta një ditë e bekuar dhe e lumtur, erdhi në jetë vajza të cilën e pagëzuan me emrin Ajka, ajo i’u ndryshoj jetën dhe i bëri prindërit më të lumtur.

E duket se koha ka kaluar shumë shpejt për prindërit e rinjë, të cilët sot po e festojnë ditëlindjen e pare të vajzës së tyre.

Sikur Xhensila ashtu edhe Besi kanë bërë urimet e tyre të para për vajzën.

Xhensila ka bërë këtë dedikim të ëmbël për vajzën,shkruan Indeksonline.