Adelina Berisha grimohet dhe vishet bukur e shfaqet nga “plazhi”

Nga pushimet e saj këngëtarja Adelina Berisha ka pozuar me një foto të nxehtë ku merr vëmendje grimi i saj i tepruar.

Këngëtarja, e cila pritet që së shpejti të vjen me një këngë të re, është shfaqur tepër e nxehtë në një fotografi që e ka publikuar në rrjetet sociale.

Ajo nuk ka treguar se ku është duke i kaluar pushimet, por që duket atraktive buzë një shkëmbi të një ujëvare.