Në botën perëndimore shumë gra dhe burra përdorin kapel për ta mbrojtur vetën nga rrezet e dielit, shkruan InfoKosova.

Por disa i vendosin edhe për bukuria, e disa janë adhurues të këtyre aksesorëve.

Më poshtë po ju sjellim disa foto që janë cilësuar si kapelat më të bukura:

A woman wears a hat during a morning workout for the 141th running of the Kentucky Derby horse race at Churchill Downs Friday, May 1, 2015, in Louisville, Ky. (AP Photo/Darron Cummings)