58 vjeçari që pushtoi rrjetet

Muajn e kaluar i moshuari Naoya Kudo u kthy në vendlidnjen e tij për ” javën e Artë” kjo periush është e veçantë në kalendarin e vendit që mbahen një numer i madh i festave.

Kudo vizitoi gjyshin e tij të lumtur Tetsuya, i cili jeton në rajonin rural dhe ende punon tokën në 80-at e tij.

Ish-mësuesi i kimisë nuk ishte mësuar me markat e famshme dhe stilet e modës së të rinjve dhe të kështu që për argëtim, Kudo vendosi ta veshë atë me rrobat e tij.

Imazhet janë publikuar një llogari Instagram dhe rezultati ishte ‘më i mirë se ai mund të kishte imagjinuar’.

“Ai ishte çuditërisht entuziast për këtë. Ai dha shumë sugjerime se ku të xhironin dhe gjëra të tjera, “ tha Kudo për Buzzfeed.

“Pjesa tjetër e familjes kishin kundërshtuar kur e panë së pari të veshur ashtu .”

Fotot e pabesueshme të Tetsuya kanë thyer internetin “Kjo është duke ripërcaktuar plotësisht se çfarë do të thotë të jesh një ndikues,” shkruante një person nën imazhet.