Rrënimet më precize të ndërtesave nëpërmjet eksplozivëve që janë realizuar gjatë vitit 2016, në gjithë botën, mund t’i shihni përmes kësaj videoje.

Vendosja perfekte e eksplozivëve në vendet e caktuara dhe rënia e menjëhershme në pozicionin drejt, bën që një eksplodim i ndërtesës të jetë perfekt.

Më poshtë do të shihni se për sa sekonda, ndërtesa shumëkatëshe kanë rënë si të ishin lodër në duart e njeriut.

Shiko Videon: