Akiana Kramarik ishte vetëm 4 vjeç kur fillojë të pikturojë për herë të parë.

Tashmë artistja e vogël e cila është 12 vjeç shprehet se kur ka filluar të pikturojë ka parë Parajsën dhe Krishtin dhe që në atë moshë ajo ka vizatuar vetëm ato që ka parë.

Ajo çfarë habit më shumë është se në shtëpinë e saj nuk flitej kurrë për zotin pasi në pikëpamjen fetare të nënës së saj zoti nuk ekzistonte.

Shumë shpejt vetëm pas disa pikturave të para të vajzës së saj, ajo fillojë të besojë dhe kur shikon pikturat e artistes së vogël e kupton se pse nëna e saj është tashmë një besimtare.

Shiko Videon: