10 fotografi misterioze që nuk ka shpjegim për to

Një fotografi thuhet të jetë e vlefshme sa njëmijë fjalë, edhe pse fakti kundrejt legjendës mund të jetë e vështirë të përcaktohet kur provat janë të kufizuara dhe teoritë dalin të çmendura, shkruan InfoKosova.

Tregimet që lidhen me këto imazhe nuk janë të lehta për t’u shpjeguar apo edhe aspak të mundshme.

Që nga fillimi i kohës, njeriu i ka penguar dëshmitë e çuditshme dhe të pashpjegueshme.

Pa kamera apo smartfonë për të kapur këto momente, të lashtët do të shkruanin atë që panë.

Jemi me fat që sot kemi teknologjinë për të parë gjërat që syri i njeriut nuk i sheh.

Për shembull…

Një baba merr një foto të vajzës së tij një pasdite ndërsa të dy ishin jashtë së bashku dhe askush tjetër përreth.

Kur të zhvillohet fotografia, ju mund ta shihni qartë një burrë në një kostum hapësinor që qëndron pak metra prapa vajzës.

Nga ka ardhur ai?

Po në lidhje me zonjën e mistershme të vjetër që shihte me qetësi fotografinë e kaosit që vazhdonte me armë zjarri ditën fatale në Dallas të Teksasit më 22 nëntor 1963, kur u vra John F. Kennedy?

Ka fotografi për të provuar praninë e saj, por nuk ka të dhëna për ekzistencën e saj … akoma ?

Shihni imazhet e panumërta që madje edhe më skeptikët e skeptikëve mund të kenë një mosmarrëveshje të vështirë.

Gjithçka nga vdekja misterioze e Elisa Lam, piramidat në hënë, monsters të detit për objekte të paidentifikuara fluturuese që fluturojnë rreth atmosferës së planetit tonë, janë kapur të gjitha./InfoKosova/

Pa e zgjatur shumë ju ftojmë që ta shikoni videon më poshtë: