10 fëmijët e pazakont që janë “një në një milion”

Në këtë video janë dhjetë fëmijë të pazakontë që nuk do të besoni se ekzistojnë, shkruan InfoKosova.

Disa nga këta fëmijë lindën me kushte shëndetësore dhe aftësi të kufizuara ndërsa të tjerët zbuluan një talent unik.

Disa nga këta fëmijë realizuan gjithashtu diçka të pabesueshme për moshën e tyre, duke sjellë vëmendjen e medias dhe ekspozimin ndaj pjesës tjetër të botës.

Ndërsa këta fëmijë janë unikë dhe të ndryshëm, bota duhet të kujtojë se ata janë vetëm fëmijë dhe kanë të drejtë për fëmijëri, ashtu si edhe ne të tjerët, edhe nëse është unike.

Këta fëmijë janë një në një milion./InfoKosova/

Shiko Videon: